Ürün geliştirme çalışmalarının her aşamasında çeşitli sebeplerle ihtiyaç duyulan kalite kontrol hizmetlerinde; tek parça üzerinden olduğu gibi, seri üretimden çıkan ürünlerin tekrarlı şekilde kalite kontrol ve raporlamasında da uzmanlaşmıştır.

          Kalite kontrol faaliyetlerimizde; istenen raporlamaya ve amaca yönelik olarak, optik, lazer ve dokunmatik sistemler yüksek uzmanlıkla kullanılabilmektedir. Çalışmanın yapılacağı teknolojiye en uygun maliyet, en yüksek doğruluk ve en hızlı sonuç ilkelerini göz önünde bulundurarak karar veririz. Müşterilerini her türlü üretim aşamasında destekleyen DEBİ, elde ettiği deneyimi müşterilerine aktarırken tam ortak çalışma prensibini, ilkelerinin en önünde tutar. Tüm bu nedenlerle, birlikte çalıştığı firmaları teknoloji bilgisi ile de her zaman destekler.

          Kalite Kontrol Projelerinde hem 3 Boyutlu data üzerinden, hem de 2 Boyutlu teknik resim üzerinden çalışmalar yapılabilmektedir. Tasarım yazılımından alınan 3 Boyutlu veriler, kalite kontrol yazılımlarında kullanılarak alınacak ölçüm ve raporlar plan halinde oluşturulmaktadır. Bu plan dahilinde tüm ölçüler kontrol edilip, raporlamalar *.HTML, *.PDF, *.XLS formatlarında, 3 Boyutlu olarak kontrol edebileceğiniz görselleştirmeyi sunabilmektedir.

          Geometrik ölçü ve toleransların belirlenmesinin istendiği projelerde, planlama içine dahil edilen bu ölçüler, plan dahilinde yazılıma tanıtılır. Tanıtılan bu ölçülerin sayısı ne kadar çok olursa olsun, tüm ölçüler her parça için sadece birkaç dakika içinde sonuçlandırılabilir. Bu şekilde seri üretimde örnekleme sıklığı arttırılsa da, Kalite Kontrol maliyetleri düşürülmüş olur.

          Çalışmalarda en düşük maliyetli, en doğru ve en hızlı sonuca ulaşmayı hedefliyorsanız, DEBİ mühendisliğe ürünlerinizi ve ölçülmesini istediğiniz boyutları, elektronik ortamda gönderebilirsiniz. 3 Boyutlu datalarınızı *.IGES ve*.STEP formatında gönderebileceğiniz gibi, *.CATPART dosyası şeklinde de bize ulaştırabilirsiniz. Projenizin detayları belirlenerek sizlere en uygun fiyat bilgisi gün içinde verilir. 

          Tüm projelerinizde firmanız için her zaman, DEBİ olarak çalışmalarınıza en iyi desteği vermekteyiz.

          Hızlı, Doğru ve Uygun maliyetli çözüm önerilerinin tümü DEBİ bünyesinde bulunmaktadır.